Nieuwe Gids Wonen Welzijn en Zorg, december 2020

Deze gids is samengesteld door Versa Welzijn in samenwerking met de gemeente Gooise Meren op advies van het Beraad Gooise Meren en de Seniorenraad op het gebied van Wonen, Welzijn en Zorg voor senioren. Ook voor andere inwoners in Gooise Meren is dit een handige gids.

U vindt hier belangrijke informatie gebundeld in Gooise Meren, die u binnen handbereik kunt houden.

In de gids is naast informatie over Versa Welzijn een groot aantal organisaties opgenomen, die hun diensten en activiteiten richten op hulp bij (tijdelijke) problemen. Geprobeerd is om zo volledig mogelijk te zijn, al is het niet mogelijk alle zorg- en hulpadressen op te nemen. Wanneer u de gids bewaart, beschikt u over een handig naslagwerk. Achter in de gids vindt u een trefwoordenlijst, door hiervan gebruik te maken kunt u snel en gemakkelijk de onderwerpen opzoeken die voor uw situatie van belang zijn.

Tips, opmerkingen:

  • U kunt de gids eens in zijn geheel doorbladeren. 
  • Misschien zijn er ideeën of activiteiten waar u niet direct aan heeft gedacht, maar die wel voor u of iemand in uw omgeving uitkomst kunnen bieden. 
  • Voordat u gebruik maakt van een activiteit, is het verstandig te bellen met de organisatie of er kosten aan verbonden zijn, of de tijden nog gelijk zijn enzovoort. 
Download: De Gids in PDF
Gids Wonen Welzijn en Zorg, december 2020

Nieuwsberichten van het Beraad.

Heeft u zelf nieuws, stuur ons dan een mail.